Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sinterklaas en zijn pieten bij u thuis.

Niets is zo leuk als het heerlijke avondje in huiselijke kring samen met Sinterklaas en zijn zwarte pieten wordt gevierd. Sinterklaas brengt dolgraag een bezoek aan u en uw familie om pakjesavond tot een gezellig feest te maken.

Sinterklaas en zijn Pieten komen binnen en Sinterklaas neemt plaats op een gereedstaande stoel. Sinterklaas en zijn Pieten praten met de aanwezige kinderen en is er tijd voor liedjes en dansjes. De kinderen mogen één voor één bij Sinterklaas komen om een cadeautje in ontvangst te nemen. Sinterklaas heeft natuurlijk een goed woordje en verhaaltje over ieder kind in zijn grote boek staan, hierbij worden natuurlijk de grote mensen niet vergeten! Wanneer alle kinderen een cadeautje hebben ontvangen maken zij dit tegelijkertijd open. Daarna nemen Sint en zijn pieten onder luid gezang van de kinderen afscheid en kunnen de kinderen fijn genieten van hun cadeautjes.

Tarieven huisbezoeken

Sinterklaas en 3 pieten:

  • 30 minuten voor slechts € 85,00
  • 45 minuten voor slechts € 110,00
  • 60 minuten voor slechts € 135,00

Deze prijzen zijn incl. strooigoed welke wij geheel naar uw wens kunnen strooien of uitdelen aan de kinderen.

Buiten het strooigoed kan Sinterklaas ook nog een heerlijke snoepzak voor de kinderen meenemen voor € 2,75 per kind. Deze snoepzak wordt door onszelf samengesteld en bestaat uit het lekkerste Sinterklaas snoepgoed en een kleine melkchocoladeletter ~S~ .

De Sint en zijn Pieten willen graag alle aandacht aan de kinderen geven tijdens het bezoekje, daarom is ons advies om voor een bezoekje van een halfuur maximaal 4 kinderen bij Sinterklaas langs te laten komen.

Voor 45 minuten kan de Sint alle aandacht geven aan 6 kinderen en voor 60 minuten kan de Sint de volle aandacht geven aan maximaal 8 kinderen.

Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. U mag dit natuurlijk zelf beslissen.